GRAY-BREASTED CONURE 
Pyrrhura griseipectus

» Endemic to a restricted mountainous range in northeastern Brazil
» Is considered to be critically endangered with a possible population as low as 250 birds.
» Was considered to be a subspecies of the White-eared parrot but has been reclassified as a separate species


More

LINKS


                                                                                WISHLIST

                                                                                You can add products to your wish list at any time

                                                                                VIEWED PRODUCTS